Residenssiartisti Guillermo Klein ja UMO Vuotalossa

27.10.2022 klo 19.00

UMO Helsinki Jazz Orchestra heittäytyy argentiinalaisen ja suomalaisen tangon pyörteisiin taiteellisen partnerinsa, argentiinalaislähtöisen Guillermo Kleinin johdolla.

Illan aikana kuullaan uudet sovitukset rakastetuista tangoklassikoista kuten Tulisuudelma (El Choclo), Tango Desirée, Silencio ja Mustasukkaisuutta (Jalousie).

Perinteisten argentiinalaisten ja suomalaisten tangojen big band -sovituksista vastaavat Kleinin itsensä lisäksi Diego Schissi, Juan Pablo Navarro ja Richard Nant, jotka tuovat ohjelmaan latinalaisamerikkalaisia sävyjä. Tangot ovat taipuneet myös suomalaisten sovittajien Kari Ikosen ja Frank Carlbergin käsittelyssä. Kapellimestarina Guillermo Klein.

Vierailu on osa Suomen Jazzliiton, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän, UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Muusikkojen liiton käynnistämää kansainvälisen jazzalan residenssitoimintaa Helsingissä.

Kesto n. 75 min, konsertissa ei ole väliaikaa