Tapahtumat

Jazz-Espa-konserttisarja

25.7.–30.7.2022

Suomen Jazzliitto tuottaa kotimaiseen jazzmusiikkiin keskittyvän Jazz-Espa-konserttisarjan heinä–elokuun vaihteessa nyt jo 23. kerran. Korkeatasoinen ilmaistapahtuma toteutetaan yhteistyössä Espan ulkolavaa hallinnoivan Savoy-teatterin kanssa.

Jazz-Espan konsertit pidetään 25.7.–30.7.2022, joka arkipäivä klo 13.00, 15.00 ja 17.30. Lauantain konsertit alkavat kello 12.00 ja 14.00. Konserteilla on säävaraus. Mahdollisista peruuntuvista konserteista tiedotetaan paikan päällä Espan lavalla, Jazz-Espan verkkosivuilla sekä Jazz-Espan sosiaalisen median kanavissa.

Konsertit ovat ilmaisia, esteettömiä ja koko perheelle sopivia. Rajatuilta katsomoalueilta löytyy sekä istuma- että seisomapaikkoja. Konserttien äänenvoimakkuudessa noudatetaan desibelirajoja. Lavan läheisyydessä ei ole parkkipaikkoja, joten paikalle kannattaa saapua julkisilla, kävellen tai pyöräillen, mikäli mahdollista. Espan lavan yleisölle tila on esteetön. Esiintyjien on mahdollista käyttää invahissiä, jolla pääsee katutasosta suoraan lavalle. Autolla voi pysähtyä tarvittaessa lavan tuntumaan, pysäköintioikeutta ei ole. Esteetöntä wc:tä ei ole, mutta viereisen ravintola Kappelin wc-tilat ovat esteettömät.

Lisätietoja