Ajankohtaista

ELMA esittäytyy MARS-festivaalilla

Raisa Siivola
9.2.2023

Mitä voimme yhdessä rakentaa kestävämpää livemusiikin tulevaisuutta? Jazzliiton hallinnoiman digialustahankkeen tuotoksena syntynyttä Elma.live-työkalua esitellään musiikki- ja tapahtuma-alan ammattilaistapahtuma MARSissa Seinäjoella 17.2.2023.

Mitä elävän musiikin ala voi tehdä kestävämmän tulevaisuuden eteen? Mitä kaikkea työ sisältää ja millaisia työkaluja siihen on olemassa? Muun muassa näitä kysymyksiä avataan perjantaina 17.2.2023 MARS-festivaalin tilaisuudessa, jossa esitellään ELMA.live. Samalla kuullaan myös parhaillaan käynnissä olevasta elävän musiikin hiilijalanjälkilaskennasta ja ilmastotiekarttatyöstä.

Digitaalinen tietopankki ja yhteisöalusta ELMA.live lanseerattiin syksyllä 2022 Suomen Jazzliiton hallinnoimassa kehityshankkeessa. Elma tarjoaa elävän musiikin alan toimijoille tietoa, työkaluja ja tukea ilmastotoimissa.

ELMAn esittelee hanketuottaja Peppi Arrimo.

ELMA MARSissa: PE 17.2.2023 kello 14:00-14:45, OmaSP Stadion -lava.