Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn jazzmusiikin kansainvälistymisestä

Raisa Siivola
23.3.2023

Jazzliitto on mukana toteuttamassa Music Finlandin kyselyä suomalaisista elävän musiikin esityksistä ulkomailla. Samalla kyselyllä kerätään tietoja elävän musiikin uuden vastuullisuustyökalun, Elma.live-alustan jatkokehittämistä varten.

Kysymykset koskevat esimerkiksi esiintymistietoja päivämäärineen sekä näkemyksiäsi vastuullisuudesta elävän musiikin kansainvälisessä toiminnassa. Kyselystä on eri kohderyhmille räätälöityjä versioita.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

  • Muusikoille, artisteille, yhtyeille ja orkestereille suunnattuun kyselyyn voit vastata, mikäli olet esiintynyt ulkomailla viimeisen viiden vuoden aikana tai sinulla on suunnitelmissa tehdä näin lähitulevaisuudessa.Vastaa kyselyyn tästä linkistä: https://q.surveypal.com/LivekyselyKV_muusikot 
  • Ulkomailla esiintyvien suomalaisten artistien edustajat voivat vastata kyselyyn useamman artistin sekä oman toimintasi osalta. Vastaa kyselyyn tästä linkistä: https://q.surveypal.com/LivekyselyKV_edustajat
  • Suomalaisille säveltäjille on suunnattu oma kyselynsä, jossa kysymme teosten esityksistä ulkomailla. Vastaa kyselyyn tästä linkistä:
    https://q.surveypal.com/LivekyselyKV_saveltajat
  • Suomalaisilta musiikkitapahtumilta kysymme erityisesti kansainvälisten tapahtumien kestävään kehitykseen liittyviä kysymyksiä. Jos edustat festivaalia, muuta musiikkitapahtumaa tai venueta, vastaa kyselyyn tästä linkistä:
    https://q.surveypal.com/LivekyselyKV_tapahtumat

Kyselyyn voi vastata myös osittain. Kaikista antamistasi tiedoista on hyötyä selvityksen koostamisessa ja elma.live-alustan kehittämisessä. Voit myös lähettää esimerkiksi konserttilistoja tai muuta lisätietoa myös kyselyyn vastaamisen jälkeen Merja Hottiselle, merja.hottinen@musicfinland.fi

Kyselyt ovat auki 31.3.2023 saakka.

Elma.live-hanketta hallinnoi Suomen Jazzliitto, kumppaneinaan Finland Festivals ry, LiveFin ry, Music Finland ry, Muusikkojen liitto sekä Suomen Sinfoniaorkesterit ry.