Ajankohtaista

Valtteri Pokela Suomen Jazzliiton uudeksi viestintä- ja tuotantokoordinaattoriksi

5.6.2023

Suomen Jazzliiton uudeksi viestintä- ja tuotantokoordinaattoriksi on valittu Valtteri Pokela, joka aloittaa tehtävässään elokuussa 2023.

Pokela on valmistunut musiikin maisteriksi Taideyliopisto Sibelius-Akatemian Taidejohtamisen ja yrittäjyyden maisteriohjelmasta ja kulttuurituottajaksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Pokela siirtyy Jazzliittoon Helsingin kaupunginorkesterin vs. yleisötyövastaavan tehtävästä. Tätä ennen Pokela on toiminut monipuolisissa tuotannon ja viestinnän tehtävissä muun muassa UMO Helsinki Jazz Orchestrassa ja April Jazzeilla.

”On kunnia päästä työskentelemään alati kehittyvässä Jazzliitossa, joka on ollut luomassa suomalaisen jazzalan rakenteita. Jazzliiton aktiivisuus vastuullisuuskysymyksissä resonoi paitsi omien arvojeni, myös aikaisemman työkokemukseni kanssa, jonka vuoksi odotan erityisellä innolla uusia haasteita. Tein Jazzliitossa korkeakouluharjoittelun lähes 10 vuotta sitten ja paluu tuttuun toimistoon tuntuu monella tavalla kotiinpaluulta.”

Pokela seuraa viestintä- ja tuotantokoordinaattorina Raisa Siivolaa, joka toimi Jazzliitolla vuodesta 2011 lähtien.

Jazzliitto toivottaa Pokelan lämpimästi tervetulleeksi.